Welke anti kater middelen werken het beste?

Welke anti kater middelen werken het beste? – Op het internet zijn er genoeg lijstjes te vinden met verschillende anti kater middelen, en dit zijn er regelmatig zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is natuurlijk geweldig dat er zoveel opties zijn, maar jij wilt natuurlijk weten welke anti kater middelen het beste werken. Om jou hiermee te helpen hebben wij een lijstje samengesteld met de anti kater middelen die het beste werken.

De anti-katerpil

anti katerpil - katerpil - hangover pil
Anti kater pil Premulon

Je bent misschien sceptisch over de anti-kater pil, ik geef je geen ongelijk het klinkt ook erg ongeloofwaardig. Maar de onderzoeken liegen er niet om, de anti-katerpil werkt echt, zolang het een anti-katerpil is met het stofje asparagine erin uiteraard. Met meerdere onderzoeken is aangetoond dat asparagine het alcoholafbraakproces versnelt en dat dit ervoor zocht dat de alcohol sneller je lichaam uit is. Bovendien hebben meerdere mensen hun positieve ervaringen gedeeld op het internet en kunnen we hieruit opmaken dat de anti kater pil een van de beste anti kater middelen is

Asperges

Ooit nagedacht over de reden voor de naam asparagine? Ik ook niet, maar er zit dus wel een reden achter. Asparagine is een stofje wat erg veel voorkomt in asperges, en hebben deze dus gedeeltelijk hetzelfde effect als de anti-katerpil. Wel moet je erg veel asperges consumeren voordat het dezelfde werking heeft, en heeft het innemen van een asperge extract dus waarschijnlijk meer zin. In zo’n extract is asparagine namelijk veel geconcentreerder aanwezig. Dit kun je doen voor, tijdens of na het drinken.

Eet een eierontbijt

Aldehyde is de boosdoener die voor jou katers zorgt, dit stofje wordt aangemaakt wanneer je veel alcohol consumeert. En laat de stof die aldehyde afbreekt, cysteïne, nou net veel in eieren zitten. Een heerlijk gebakken of gekookt eitje bij het ontbijt zal aldehyde dus afbreken waardoor jij voordat je het weet van al die vervelende katersymptomen af bent.

Drink een glas jus d’orange of neem vitamine C-pillen

Vitamine C staat bekend om zijn werking tegen een kater, en jus d’orange zit bomvol met vitamine C, maar een sinaasappel voldoet bijvoorbeeld ook. Ook kun je natuurlijk gewoon een vitamine C in pil-vorm nemen, als je het op de een of andere manier maar binnen krijgt. Dit kun je doen vlak voordat je gaat slapen maar ook wanneer je net wakker bent. Zolang jij jouw vitamine C maar binnen krijgt zal je veel minder last hebben van een kater.

Dit zijn ze dan, de beste anti kater middelen zie er zijn. Met deze middelen zal jij nog maar zelden last hebben van een kater. Al is dit natuurlijk geen reden om onbeperkt alcohol te gaan drinken, want dit is nooit goed voor jouw gezondheid. Maar wanneer je soms een beetje los wilt gaan dan zijn dit de perfecte middelen om hier geen negatieve gevolgen van te ondervinden. Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat jij ze zult uitproberen want het kan je leven makkelijker maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *