7x De beste anti kater tips

7x De beste anti kater tips

Het lijkt of al de alcoholdrinkers tegenwoordig opzoek zijn naar anti katertips, en ik kan ze geen ongelijk geven. Het drinken van alcohol met jouw vrienden kan erg gezellig zijn, maar de kater die later komt is iets minder gezellig. Om jou het beste van beide te geven hebben wij de beste anti katertips waardoor je af en toe nog wel een paar drankjes kunt toe en niet meteen een dag aan je kater hoeft op te offeren.

De anti kater pil kopen

anti katerpil - katerpil - hangover pil
Anti kater middel Premulon

De anti kater pil, met asparagine, werkt bewezen tegen een kater. Asparagine versnelt het alcoholafbraakproces waardoor de alcohol sneller uit je lichaam is, en de bloedzuiverende werking van asparagine helpt dit proces nog verder. De anti kater pil kopen zorgt er dus voor dat het alcohol sneller uit je lichaam is en jij zonder kater opstaat

Begin de dag met koffie

In koffie zit cafeïne, zoals je waarschijnlijk wel weet, en cafeïne is de antistof van adenosine, en laat adenosine nou net het stofje zijn wat jouw katersymptomen veroorzaakt. Door het drinken van koffie breek je adenosine dus af en verminder je hiermee jouw kater, bovendien geeft de cafeïne je een oppepper wat je met een kater ook wel kunt gebruiken.

Drink een glas suikerwater voor je naar bed gaat

Glucose is nog een stof die help bij het afbreken van alcohol en er dus voor zorgt dat het sneller uit je lichaam is, ook hierdoor verminder je de kans op een kater

Slaap zo lang als mogelijk

Een erg simpele van de anti katertips is zo lang mogelijk in je bed blijven liggen. Wanneer je slaapt verbruikt je lichaam minder energie en is er dus mee energie beschikbaar voor het afbreken van alcohol, waardoor je zonder kater kunt opstaan

Drink veel water

Water is een soort wondermiddeltje. Je kunt jouw kater voorkomen door voor, tijdens en na het drinken genoeg water te drinken. Bovendien kan het drinken van water wanneer je al een kater hebt ook aanzienlijk helpen. Water zal uitdroging, veroorzaakt door alcohol, voorkomen en het spoelt het lichaam als ware schoon.

Eet eieren als ontbijt

Nog een stofje wat katersymptomen veroorzaakt is aldehyde, cysteïne is een stofje wat aldehyde afbreekt en katersymptomen dus doet verminderen. Cysteïne is een stofje wat veel in eieren voorkomt, en het eten van eieren zal dus helpen met jouw katersymptomen.

 

Krijg genoeg vitamine C binnen

Vitamine C helpt ook tegen uitdroging, en bovendien helpt vitamine C bij het afbreken van alcohol. Het is dus slim om de ochtend na het drinken een vitamine C-tablet in te nemen of een flink glas jus d’orange te drinken. Op deze manier ben je sneller van jouw kater af.

Dit waren ze dan weer, de 7 beste anti kater tips. Dit zijn tips voor het voorkomen van jouw kater of het verminderen van jouw kater wanneer je deze al hebt. Probeer je ze maar een keertje uit en je komt erachter dat je ook kunt drinken zonder een kater te hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *